West Ham voitti torstaina Lyonin vieraskentällä 3-0 ja eteni Eurooppa-liigan välieriin yhteismaalein 4-1.

Hammers iski avausosumansa 38. minuutilla. Pablo Fornalsin kulmapotku kiersi etutolpalle Craig Dawsonille, joka puski pallon lähietäisyydeltä sisään.

Vierasjoukkue osui tauon kynnyksellä vielä toistamiseenkin. Lyonin puolustaja epäonnistui purussaan pahasti, ja pallo tuli rangaistusalueen tuntumaan Declan Ricelle, joka latasi kuulan alakulmaan.

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata vain muutama minuutti, kunnes lontoolaiset onnistuivat maalinteossa jälleen. West Ham hyökkäsi suoraviivaisesti ja toimitti pallon puolittaiseen läpiajoon Jarrod Bowenille, joka eteni rangaistusalueen rajalle ja upotti pelivälineen tarkalla sijoituksella takakulmaan.

West Ham kohtaa välierissä Eintracht Frankfurtin, joka kaatoi Barcelonan yhteismaalein 4-3. Kaavion toisella puolella finaalipaikasta taistelevat RB Leipzig ja Rangers.