Valioliigassa pelattiin keskiviikkona kuusi ottelua.

Crystal Palace palasi voittojen tielle kukistettuaan vieraskentällä Nuno Santon Wolvesin lopulta maalein 2-0.

Ottelu oli etenemässä jo kohti maalitonta tasapeliä, mutta Roy Hodgsonin miehistö ratkaisi kamppailun viimeisen kymmenen minuutin aikana Jordan Ayewin voittomaalin ja Luka Milivojecicin pilkkuosuman ansiosta.

Lontoossa Chelsealla oli mahdollisuus ottaa kiinni kärkikolmikkoa, mutta Southampton taisteli ja onnistui hakemaan Stamford Bridgeltä pisteen maalittoman tasapelin muodossa. Chelsea on sarjassa neljäntenä kolmen pisteen päässä Manchester Citystä, joka pelaa huomenna Liverpoolia vastaan kierroksen huippuottelussa. Chelsea hävisi edellisessä kotiottelussaan Leicesterille maalein 1-0.

Muutaman kilometrin päässä West Ham isännöi Brightonia. Brighton oli jo hakemassa täyttä pistepottia Lontoosta, mutta West Ham nousi kahden maalin takaa tasoihin toisella jaksolla. Dale Stephens ja Shane Duffy veivät muutaman minuutin sisällä Brightonin johtoon. West Ham kampesi itsensä tasoihin seuraavan kymmenminuuttisen aikana. Lontoolaisten kummastakin maalista vastasi Marko Arnautovic.

Burnley nappasi toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Huddersfieldin vieraskentällä luvuin 2-1. Ottelussa nähtiin kaksi punaista korttia. Huddersfield joutui pelaamaan koko toisen jakson vajaalla, sillä Christian Schindler lensi ulos toisen keltaisen kortin myötä ensimmäisen puoliskon lopussa. Ashley Barnes iski Burnleyn voittomaalin toisella jaksolla. Vieraiden Robbie Brady sai suoran punaisen kortin lisäajalla katkaistuaan vaarallisen vastahyökkäyksen.

Illan maalirikkain ottelu nähtiin Bournemouthissa. Bournemouth ja Watford päätyivät loppujen lopuksi 3-3 -tasapeliin Dean Courtilla. Kaikki kuusi maalia nähtiin ensimmäisen jakson aikana. Watfordin Troy Deeney vei vieraat jo kahden maalin etumatkalle, mutta Bournemouth tuli hetkessä tasoihin Nathan Akén ja Callum Wilsonin täysosumilla. Watford meni vielä uudelleen johtoon Ken Seman maalilla, mutta se ei riittänyt. Bournemouth tasoitti kamppailun välittömästi Ryan Fraserin osuman myötä.

Lue Newcastlen ja Manchester Unitedin välisen ottelun raportti tästä.

Valioliiga keskiviikkona

Wolves-Crystal Palace 0-2 (0-0)
83′ Jordan Ayew 0-1
90′ Luka Milivojevic 0-2

Chelsea-Southampton 0-0 (0-0)

West Ham-Brighton 2-2 (0-0)
56′ Dale Stephens 0-1
58′ Shane Duffy 0-2
66′ Marko Arnautovic 1-2
68′ Marko Arnautovic 2-2

Huddersfield-Burnley 1-2 (1-1)
33′ Steve Mounié 1-0
40′ Chris Wood 1-1
74′ Ashley Barnes 1-2

Bournemouth-Watford 3-3 (3-3)
14′ Troy Deeney 0-1
27′ Troy Deeney 0-2
34′ Nathan Aké 1-2
37′ Callum Wilson 2-2
38′ Ken Sema 2-3
40′ Ryan Fraser 3-3

Newcastle-Manchester United 0-2 (0-0)
64′ Romelu Lukaku 0-1
80′ Marcus Rashford 0-2