Tottenhamin manageri Antonio Conte on viime viikkojen aikana yhdistetty PSG:hen.

PSG:n nykyinen luotsi Mauricio Pochettinon odotetaan saavan potkut kuluvan kauden päätteeksi, ja Contea on pidetty yhtenä vahvimpana korvaajaehdokkaana yhdessä Zinedine Zidanen kanssa.

Tottenhamissa marraskuussa työnsä aloittaneen Conten sopimus pohjoislontoolaisseuran kanssa kattaa vielä ensi kauden. Italialaisluotsi lyttää PSG-huhut ja sanoo niiden olevan täysin keksittyjä, valeuutisia.

– Mielestäni on hyvä asia, että muut seurat arvostavat työtäni. Mutta totuus on, että en pidä siitä, kun ihmiset yrittävät keksiä uutisia, Conte jyrähti perjantaina lehdistötilaisuudessa.

– Se ei ole oikein, eikä se ole reilua minulle, seuroille ja pelaajilleni. Ihan jo pelkästään siksi, että olemme todella keskittyneitä kauden viiteen viimeiseen peliin saadaksemme meille fantastisen tuloksen.

– Toistan, että tällainen tilanne [kiinnostus häntä kohtaan] saa minut hymyilemään. Mutta mielestäni ihmisten, jotka levittävät tällaisia uutisia, täytyisi osoittaa kunnioitusta kaikille tässä mukana oleville ihmisille. Heidän ei pitäisi keksiä valeuutisia ja kertoa valheita.

Tottenham on tällä hetkellä Valioliigassa viidennellä sijalla, kaksi pistettä paikallisvastustaja Arsenalia perässä. Conten ryhmä pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina, jolloin joukkue isännöi Leicesteriä.