Arsenalin ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud on jopa kolme kuukautta sivussa vasemmasta jalasta löytyneen murtuman vuoksi, ranskalaislehti L’Equipe uutisoi. Giroud loukkasi jalkansa viikonlopun Everton-ottelussa.

Arsenalin hyökkääjätilanne on Giroudin loukkaantumisen myötä todella tukala. Tykkimiesten toinen ranskalaiskärki Yaya Sanogo oli myös loukkaantumisen vuoksi sivussa lauantain Everton-ottelusta.

Kesähankinta Alexis Sánchez pystyy pelaamaan kärkipelaajana, mutta ohuen hyökkäysmateriaalin vuoksi Arsenal joutunee tekemään vielä hankinnan hyökkäyspäähän siirtoikkunan aikana. Myös Lukas Podolskin huhuttu lähtö Arsenalista lienee uuden pohdinnan alla.

Danny Welbeck, Loïc Rémy, Edinson Cavani sekä Radamel Falcao lienevät potentiaalisia vaihtoehtoja Arsenalin hyökkäysosastolle.

Toimittajan sana

Giroudin loukkaantuminen on valtava takaisku Arsenalille. Joukkueen hyökkäysmateriaali on sen verran kapea, että Arsenal-manageri Arsène Wenger on suorastaan pakotettu tekemään hyökkäyspään hankinta vielä kesän siirtoikkunan aikana.