Manchester Unitedista lainasopimuksella Aston Villaan siirtynyt Tom Cleverley ei usko pelaavansa enää United-paidassa. Cleverleyn sopimus Unitedin kanssa päättyy ensi kesänä.

25-vuotias keskikenttäpelaaja joutui United-kannattajien ankaran kritiikin kohteeksi. Cleverley oli lopulta helpottunut päästessään uusiin maisemiin.

– Pelaajaan sattuu, kun hän joutuu omien kannattajien kritiikin kohteeksi. Jalkapallo on mielipiteiden peli, jossa et pysty miellyttämään kaikkia, Cleverley kommentoi siirtonsa taustoja.

– Olen onnellinen päästessäni pois negatiivisuuden ympäriltä. Jos Man United ei voita pokaaleita, pelaajat saavat kuulla siitä.

– United-sopimukseni päättyy kauden lopussa. Ollakseni rehellinen, en usko pelaavani enää Man Unitedissa. Modernissa jalkapallossa on harvinaista, että pelaaja, kuten Ryan Giggs ja Paul Scholes, edustaisi yhtä seuraa koko uransa ajan.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Cleverley joutui United-kannattajien sylkykupiksi, osittain aiheesta, mutta myös aiheettomasti. Erityisesti viime kaudella David Moyes peluutti Cleverleyä väärällä pelipaikalla.

Cleverley on parhaimmillaan box-to-box-tyyppisenä keskikenttäpelaajana. Pelinrakentelua ei voi jättää Cleverleyn varaan, ainakaan Unitedin tasoisessa joukkueessa, jonka kuuluisi taistella Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista.