Arsène Wenger on vahvistanut haluavansa pitää Jack Wilsheren Arsenalissa. 24-vuotias keskikenttäpelaaja lainattiin täksi kaudeksi Bournemouthiin.

Wilsherellä on vain vuosi nykyistä sopimustaan jäljellä. Wenger on nyt luvannut tarjoavansa englantilaiselle jatkosopimusta.

-Tottakai tarjoamme Wilsherelle jatkoa. Emme todellakaan vielä ennen Bournemouth-peliä. Meidän täytyy suunnitella sitä vuodenvaihteen jälkeen, Wenger kertoi ESPN:lle.

Pahoista loukkaantumista urallaan kärsinyt Wilshere on noussut Bournemouthissa uuteen eloon. Englannin maajoukkuemies on avannut kahdeksassa sarjaottelussa ja pelannut täydet minuutit viimeisessä neljässä pelissä.

Viikonlopun Arsenal-ottelussa Wilshere ei saa pelata seuraansa vastaan. Wenger on tyytyväinen keskikenttäpelaajan saamasta vastuusta.

– Oli lopulta oikea päätös päästä hänet menemään. Hän tarvitsee säännöllistä peliaikaa ja meidän väkeä seuraa häntä. Mitä olen kuullut, Wilshere on viikko viikolta vahvempi. Se on auttanut häntä kehittymään ja palaamaan ansaitsemalleen tasolle.