Leicesterin 32-vuotias kapteeni Wes Morgan on yhdessä asiassa ylitse muiden Valioliigassa, kertoo Leicester Mercury. Jos kaikki kilpailut huomioidaan, toppari on lehden mukaan saanut tällä kaudella tililleen enemmän otteluja kuin yksikään toinen pelaaja Valioliigassa.

Eurokentillä pelaavat joukkueet käyttävät tänä päivänä rotaatiota ja lepuuttavat avainpelaajiaan. Siihen nähden Morganin ottelumäärä, 29, on melkoinen.

Jamaikan maajoukkuemiehelle kertyi viime kaudella 47 ottelua, kun Leicester voitti yllättäen liigamestaruuden. Sitä edellisellä kaudella hän pelasi 40 peliä ja kesällä vielä kymmenen maaottelua lisää. Ensimmäisellä täydellä kaudella Leicesterissä Morganin ottelumäärä oli 51 ja toisella 48.

Morgan ei tunnu loukkaantuvan koskaan, eikä hänelle kerry juurikaan pelikieltoja. Mies on saanut Leicesterin paidassa vain 18 keltaista korttia 220 ottelussa.

Leicester hankki Morganin tammikuussa 2012 Nottinghamista. Kauppahinta oli vaivaiset miljoona puntaa.

Leicester Mercuryn mukaan Morgan ei ehkä ole pelaajana ”Rolls Royce”, mutta toisaalta Rollsilla ei yleensä hoidetakaan puskutraktorin hommia.