Manchester Unitedin ja Liverpoolin välisissä kohtaamisissa tunteet tuppaavat kuumenemaan. Sunnuntain pelissä kiehahti etenkin managerien välillä.

Tilanne alkoi, kun Ander Herrera veti Roberto Firminoa paidasta. Firmino vastasi työntämällä Herreraa rintaan, ja espanjalainen heittäytyi dramaattisesti kentän pintaan. Erotuomari Michael Oliver antoi molemmille pelaajille varoituksen. Tapahtumaketju kiihdytti sivurajalla José Mourinhon ja Jürgen Kloppin kiivaaseen sananvaihtoon.

– Hän (Klopp) luuli, että yritin vaatia heidän pelaajalleen (Firminolle) ulosajoa. En yrittänyt. Siinä ei ollut mitään ongelmaa, Mourinho sanoi lehdistölle pelin jälkeen.

– Mielestäni peli oli siisti. Mielestäni pelaajat antoivat kaikkensa, mutta tunteikkaalla ja ammattimaisella tavalla. Tuomari hallitsi hyvin pelitapahtumia.

Kloppilla oli vähän erilainen näkemys tilanteesta.

– Hän (Mourinho) halusi vähintään keltaisen kortin, en tiedä. Mielestäni tuomari vihelsi ennen kuin mitään muuta oli tapahtunut. Roberto on jalkapalloilija päästä varpaisiin, ja hän halusi pysyä kentällä. Hän olisi voinut syöttää pallon eteenpäin, mutta siinä tilanteessa vain Herrera olisi ansainnut keltaisen kortin.

– Loppujen lopuksi keltainen kortti annettiin pelaajalle, joka yritti pelata jalkapalloa. Se voi muuttua vielä pahemmaksi, jos joku haluaa nähdä sen uudestaan ja niin edelleen. Me emme voisi olla (Mourinhon) kanssa enempää eri mieltä tästä asiasta.

Managerit olivat jokseenkin eri mieltä myös ottelun hallinnasta.

– Ottelun lopussa United alkoi pelata pitkää palloa Marouane Fellainin ja Zlatan Ibrahimovicin avulla. 80 korkeaintensiteettisen minuutin jälkeen se on todella vaikeaa. Toivoin, että olisimme olleet hieman onnekkaita, mutta emme olleet, Klopp mietti.

– Me olimme joukkue, joka hyökkäsi, ja Liverpool oli joukkue, joka puolusti. Katsotaan, ovatko kriitikot reiluja, Mourinho sanoi.

– Nautin pelistä, mutta luonnollisesti olen pettynyt, ettemme saaneet kolmea pistettä. He pelasivat pitkää palloa, se oli villi ottelu. Viimeisillä minuuteilla oli paljon tapahtumia.