Zlatan Ibrahimovićin ensimmäinen kausi Manchester Unitedissa on tehnyt suuren vaikutuksen seuraikoni Ryan Giggsiin, kertoo Goal.com -sivusto.

Vapailla papereilla Old Traffordille viime kesänä siirtynyt ruotsalainen on tehnyt 24 liigaottelussa 15 maalia. Kun kaikki kilpailut huomioidaan, verkko on heilunut peräti 24 kertaa.

Giggsin mielestä Ibrahimović on tehnyt samankaltaisen sisääntulon kuin ranskalainen Éric Cantona vuonna 1992.

– Mielestäni samankaltaisuuksia löytyy molempien uskossa omiin kykyihin ja heidän tekemissään maaleissa, Giggs sanoo.

– Ériciä tai Ibrahimovićia ei hätkähdyttänyt tulla Unitediin ja olla ykköspelaaja. Vaikka he pelaavat hyvin ja saavat kaiken ihailun osakseen, he eivät innostu siitä liikaa, walesilainen lisää.

– Se on heidän työnsä, ja sen näkee, että hän on hyvä ammattilainen. Hän on aina kunnossa, ja kun hänen iässään pelaa keskushyökkääjänä ja tekee tuolla tavalla maaleja, se on uskomatonta.

Ibrahimović on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa yhteensä viisi osumaa. Häntä saatetaan lepuuttaa Eurooppa-liigan keskiviikkoillan ottelussa Saint-Étienneä vastaan, jotta maalitehtailu jatkuisi tuoreilla jaloilla Southamptonin verkkoon ensi sunnuntaina Wembleyllä pelattavassa Liigacupin loppuottelussa.