Hullin egyptiläislaituri Ahmed Elmohamady oli ihmeissään palattuaan Afrikan mestaruusturnauksesta. Hän oli lähtenyt kuuden viikon maajoukkuekomennukselle tammikuun alussa.

Manageri Mike Phelan sai potkut vain 24 tuntia Elmohamadyn lähdön jälkeen. Sen jälkeen ohjat otti Marco Silva, joka pani heti tuulemaan ja hankki seitsemän uutta pelaajaa. Joukkueen nimimiehistä Jake Livermore ja Robert Snodgrass puolestaan myytiin.

– Palasin uuteen seuraan. Kaikki on muuttunut. Uusi manageri, seitsemän uutta pelaajaa, ja jotkut pelaajat ovat lähteneet, Elmohamady sanoo Hull Daily Mailin mukaan.

– Vietimme yhdessä viikon Portugalissa, ja oli hyvä nähdä managerin systeemit. Se on erilaista aiempaan verrattuna. Totta puhuen kaikki näyttävät nyt viihtyvän. Joukkueessa on tällä hetkellä paljon itseluottamusta. Toivottavasti se auttaa meitä nousemaan sarjataulukossa, hän jatkaa.

Hull on napannut yhteensä kahdeksan pistettä Silvan kuudesta ensimmäisestä liigapelistä. Elmohamady pääsi viime lauantain Burnley-kamppailussa ensimmäisen kerran avauskokoonpanoon uuden luotsin alaisuudessa.

– Mielestäni asemamme on nyt vahvempi. Viime kuun tulokset ovat antaneet pelaajille, faneille ja seuran ympärillä oleville ihmisille luottamusta pysyä positiivisina ja odottaa innolla pelejä. Toivottavasti se pitää meidät Valioliigassa.

Hull kohtaa lauantaina Valioliigan hallitsevan mestarin Leicesterin vieraskentällä. Ottelu alkaa kello 17.00 Suomen aikaa.