West Bromwichin puolustaja Jonny Evans paljastaa, kuinka yksinkertaisella tavalla joukkue kukisti viikonloppuna Arsenalin 3–1.

Evansin mukaan WBA oli harjoitellut kulmapotkuja koko ottelua edeltävän viikon ajan. Tony Pulisin miehistö on ollut tällä kaudella koko liigan tehokkain kulmajoukkue, mutta kentällä näytti siltä, ettei Arsenal ollut tehnyt kotiläksyjään. Tykkimiehet kokikin jo neljännen tappionsa viidessä viime liigaottelussaan.

Craig Dawson puski isännille kaksi maalia kulmatilanteista. WBA:n saldo kulmapotkuista on jo 12 täysosumaa.

– He eivät luultavasti puolustaneet niin hyvin kuin heidän olisi pitänyt. Olemme tehneet töitä niiden kanssa koko viikon ajan, Evans kertoo.

He eivät luultavasti puolustaneet niin hyvin kuin heidän olisi pitänyt.

– Tiesimme, että Daws pääsisi juoksemaan vapaasti boksiin ja hän on ilmassa erittäin hyvä. Hän on niin vaarallinen hyökkäyksessämme, ja silti hänellä näytti olevan paljon tilaa, hän lisää.

Pulis tiesi, että Arsenal käyttää aluepuolustusta ja vitosen viivan sisäpuolella olisi viisi tai kuusi pelaajaa. Kaksi pelaajaa puolestaan yrittäisi estää vastustajan juoksijoiden maalinteon.

– Joten jos onnistut pääsemään eroon yhdestä estäjästä, on tilanne, jossa paikaltaan hyppäävää pelaajaa vastassa on vauhdista hyppäävä, huomauttaa Pulis.

Arsenalin luotsi Arsène Wenger nosti pelin jälkeen esiin Baggiesin fantastiset keskitykset.

Lähde: Daily Star