Pep Guardiolan järjestelyt Manchester Cityn maalivahtiosaston suhteen ovat herättäneet kauden mittaan paljon keskustelua. Pitkäaikainen luottovahti Joe Hart sai väistyä Guardiolan hankkiman Claudio Bravon tieltä, mutta kun Bravon otteet eivät herättäneet luottamusta, on torjuntavastuu langennut helmikuusta lähtien pääasiassa veteraani-ikäiselle Willy Caballerolle.

Claudio Bravon jouduttua luopumaan ykkösvahdin asemastaan, on liikkeelle lähtenyt huhuja, joiden mukaan chileläinen vaihtaisi seuraa jo ensimmäisen City-kautensa jälkeen. 33-vuotias maalivahti itse kuitenkin tyrmää puheet ”valeuutisina”.

– On pötypuhetta, että etsisin uutta seuraa ja että haluaisin lähteä. Se ei pidä paikkaansa, Bravo sanoo Manchester Evening Newsissä.

– Olen tyytyväinen Englannissa, ja niin on perheenikin.

Chilen maajoukkueen kiistattoman ykkösvahdin sopimus Cityn kanssa kattaa vielä seuraavatkin kolme kautta. Bravo ei Citystä tunnu pois kiirehtivän, ja Guardiolakin on vakuuttanut tyytyväisyyttään nykyiseen maalivahtikaksikkoonsa. Erikoiset huhut Bravoa sen sijaan nyppivät.

– Siitä lähtien, kun aloin istua enemmän penkillä, useita valeuutisia on lähtenyt liikkeelle. Asioita, joilla ei ole mitään totuuspohjaa. On muun muassa väitetty, että minulla olisi psykologi tai englannin kielen opettaja, jotta sopeutuisin nopeammin.