Leicester taisteli urheasti Mestarien liigan puolivälierissä, mutta 1–1-tasapeli kotiottelussa Atlético Madridia vastaan ei riittänyt. Espanjalaiset menivät jatkoon yhteismaalein 2–1.

– Annoimme aivan kaikkemme, etenkin toisella puoliajalla. He tekivät useita pelastuksia viivalta, Leicesterin maalintekijä Jamie Vardy kertoi BT Sportin haastattelussa.

– Me hallitsimme. Teimme taktisen muutoksen, ja Leo (Ulloa) tuli kentälle tuomaan pääpelivoimaa. Valitettavasti tämä ei ollut meidän päivämme, mutta annoimme kaikkemme ja jätimme kaiken kentälle.

Tämä oli uusi kokemus monelle kaverille, ja olemme antaneet kaikkemme. Fanit veivät meidät näiden 90 minuutin läpi.

Vardy korosti, että Leicester voi olla ylpeä saavutuksistaan. Hänen mukaansa jonakin toisena päivänä lopputulos olisi voinut olla erilainen.

– Tiesimme, että siitä tulisi vaikeata. Jokainen peli on tähän asti ollut samanlainen. Esityksestä näitte, että yritys oli fantastinen, hyökkääjä mietti.

– Valioliigassa meillä on vielä tekemätöntä työtä. Tämä oli uusi kokemus monelle kaverille, ja olemme antaneet kaikkemme. Fanit veivät meidät näiden 90 minuutin läpi.

Lähde: BBC