Liverpoolin hyökkääjän Daniel Sturridgen uskotaan jättävän nykyisen seuransa tulevana kesänä. Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt Englannin maajoukkuehyökkääjä ei ole kuulunut Jürgen Kloppin suosikkeihin. Hän on ollut joukkueensa avauskokoonpanossa vain kerran lokakuun jälkeen. 27-vuotiaan pelaajan uskotaan lähtevän kesällä seuraan, jossa hänen on helpompi saada vakituisesti peliaikaa.

Yksi mahdollisista vaihtoehdoista on maalinteko-ongelmista kärsinyt West Ham. Lontoolaisjoukkue jäi jälleen maaleitta, kun se pelasi Evertonia vastaan, mutta heidän valmentaja Slaven Bilic uskoo, että Sturridge voisi helpottaa tilannetta ensi kaudella.

– Me aiomme keskustella tulevasta kaudesta tämän kauden jälkeen. Meillä on pelipaikkoja, joille tahtoisimme lisää vaihtoehtoja. Viime vuonna saimme osan noista paikoista täytettyä, mutta emme kaikkia.

Ympäripyöreän vastauksen jälkeen West Hamin valmentajalta kysyttiin suoraan, onko seuraan huhuttu Daniel Sturridge yksi vaihtoehdoista.

– Jos puhutaan Sturridgesta pelaajana, niin varsinkin kaksi tai kolme kautta taaksepäin hän oli uskomaton, mutta silloin hän ei ollut West Hamin saatavissa.

Loukkaantumiset ovat vaikeuttaneet 27-vuotiaan hyökkääjän uraan todella paljon.

– Hän pelaa todella harvoin, mutta katsoin Stoken peliä Liverpoolia vastaan eräs päivä. Hän tuli kentälle ja muutamilla syötöillä mursi vastustajan puolustuksen täysin.

– Kun hän on liekeissä hän on erinomainen pelaaja. Onko hän hyökkääjä, jota tavoittelemme? Tulemme näkemään, Bilic kertoi.