Chelsea-ikoni John Terry, 36, paljastaa saaneensa injektioita koko kauden ajan silloisen managerin José Mourinhon alaisuudessa. Asiasta kertoo FourFourTwo-lehti verkkosivuillaan.

Toppari Terryn pitkä aikakausi Stamford Bridgellä on päättymässä, sillä hänen sopimuksensa umpeutuu 30. kesäkuuta. Mies sanoo tehneensä isoja uhrauksia uransa aikana.

– Muistan José Mourinhon vuosina, että hän halusi epätoivoisesti minun pelaavan tai harjoittelevan, kun varpaani oli murtunut ja jalassani oli murtuma, Terry sanoo.

– Minun piti saada kaksi injektiota varpaaseeni joka päivä koko vuoden ajan – yhden ennen harjoituksia, ja joskus lääkäri tuli ja antoi minulle toisen, koska sen vaikutus lakkasi, jos sessio kesti yli tunnin.

Terry on pelannut kipurajalla lukuisia kertoja. Esimerkiksi vuonna 2015 mestaruuskaudella hän pelasi jokaisen minuutin jokaisessa pelissä.

– Tekisin sen uudestaan huomenna, koska se kuulostaa hullulta, mutta annat elämäsi jalkapalloseuralle, kun he ovat antaneet sinulle niin paljon vuosien aikana.