Vieläkö muistat, miten englantilaismedia on siirtohuhuissa yhdistänyt Michael Keanen Manchester Unitediin. Vaan miten käy nyt?

Pakka meni sekaisin, kun United saikin hankittua Victor Lindelöfin Benficasta. Lindelöf on tiettävästi koko ajan ollut José Mourinhon ostoslistan ykkösnimi. Tilanne vain näytti vähän huonolta talvella. Benfica vaati tammikuussa Lindelöfistä 50 miljoonaa puntaa (57 miljoonaa euroa). Nyt portugalilaisseura tuli hintapyynnössään selvästi vastaan, ja United sai ostettua ruotsalaisen tiettävästi 30,7 miljoonan punnan korvausta vastaan.

Samalla hetkellä United sanoutui irti Keanen jahtaamisesta. Asiasta kertoo The Times. Se taas liikauttaa pyörää Evertonin suunnalla. Toffees-luotsi Ronald Koeman oli jo ehtinyt asettaa Las Palmasin Mauricio Lemosin ostoslistansa kärkeen kun luuli, että Keane on matkalla Manchesteriin. Nyt Keane onkin vapaata riistaa, ja Everton on äärimmäisen kiinnostunut.

24-vuotiaan Keanen sopimus Burnleyn kanssa umpeutuu vuoden kuluttua. Hän pelasi päättyneellä kaudella 35 ottelua Valioliigassa. Monen mielestä Keane pelasi erinomaisesti. Kriitikoiden mukaan Burnleyn matalalla maannut blokkipuolustus taas sai Keanen näyttämään paremmalta kuin mitä hän todellisuudessa on.