John Terryn ensi kauden osoite on vielä hämärän peitossa. Kiinnostuneita on useita.

Terryn sopimus Chelsean kanssa umpeutuu virallisesti kesä-heinäkuun vaihteessa. Se on jo varmaa, ettei toppari jatka uraansa hallitsevan valioliigamestarin riveissä. Hyvin mahdollista on kuitenkin se, että Terry pelaa ensi kaudellakin Englannissa.

Viime aikoina Terry on yhdistetty kaikkein vahvimmin Mestaruussarjan Aston Villaan. Siirron piti jo olla melko pitkällä, mutta eilen illalla Birminghamin manageri Harry Redknapp onnistui estämään siirron. Asiasta kertoo The Times.

Wheeler dealerina tunnettu kova kauppamies Redknapp pyrkii tiettävästi vahvistamaan Birminghamia kokeneilla pelaajilla. Seura tiedotti jo myöhään eilen illalla hankkineensa maalivahti David Stockdalen, 31, Brightonista. Redknapp aikoo tiettävästi hankkia vielä neljä pelaajaa ilmaisilla siirroilla – Terry on kaavailuissa yksi heistä.

Vaikka Redknapp sai Villa-siirron torpattua, tässä vaiheessa on epäselvää, onnistuuko sama valioliigaseurojen kohdalla. Sky Sportsin tietojen mukaan kun West Brom on myös Terryn kintereillä. Samaa on sanottu Bournemouthista. Merkittävin kysymys lienee se, kumpaa Terry itse painottaa: peliajan määrää vai sarjatasoa.