Arsenal on kertonut Barcelonalle, ettei Héctor Bellerín, 22, ole myynnissä. The Gunners haluaa, että espanjalaispuolustaja jää Pohjois-Lontooseen. Asiasta raportoi The Independent.

Bellerin kuuluu Barcelonan tärkeimpiin kohteisiin siirtomarkkinoilla, ja seuran uusi päävalmentaja Ernesto Valverde, 53, on näyttänyt siirrolle vihreää valoa. Paris Saint-Germainin Marco Verrattin, 24, vapautuminen Pariisista tietää kuitenkin vaikeuksia Blaugranalle.

Independentin mukaan Barça joutuisi antamaan taloudellisesti periksi, jos se haluaisi hankkia sekä Bellerinin että Verrattin.

Barcelona toivoi aikaisemmin, että Bellerin painostaisi nykyistä seuraansa. Jos espanjalaispuolustaja olisi suostunut pyyntöön, Barcelona olisi suostutellut Arsenalin tarttumaan noin 45 miljoonan punnan tarjoukseen.

Arsenal tietää, että Barcelona hakee muitakin vahvistuksia kokoonpanoonsa. Se ymmärtää, että Bellerinin hankinta ei välttämättä voi toteutua, koska Barcelonalla ei ole varaa maksaa siirtokorvausta.

Arsenal ei voi myöskään halua menettää arvokkaimpia pelaajiaan. Alexis Sánchezin, 28, tulevaisuus vaikuttaa epävarmalta, ja kannattajien välillä on jänniteitä Arsène Wengerin, 67, jatkosopimuksen takia. Independent kertoo, että Bellerinin jääminen Arsenaliin saattaisi laukaista jänniteitä.