Leicester Cityn päävalmentaja Craig Shakespeare, 53, suunnittelee kaappaavansa Kelechi Iheanachon 25 miljoonalla punnalla Manchester Citystä, raportoi The Telegraph.

Shakespearelle on kerrottu, että Iheanacho, 20, on vapailla markkinoilla. Nyt Leicester on valmis maksamaan huomattavan korvauksen Nigerian maajoukkuemiehen palveluksista.

Iheanacho on vapaa lähtemään Etihad Stadiumilta tänä kesänä. Manchesterilaisseuran manageri Pep Guardiola, 46, aikoo vahvistaa the Sky Bluesin etulinjaa yhdellä hyökkääjällä kesän aikana. Lehtitietojen mukaan City kalastelee erityisesti Arsenalin Alexis Sánchezia.

The Telegraphin mukaan Shakespeare on valmis neuvottelemaan Iheanachosta. Hän haluaa napata maalinälkäisen nuorukaisen ennen Evertonia, Crystal Palacea ja West Hamia.

Leicester kiikaroi pelaajia, joilla on kokemusta huipputasolla pelaamisesta. Päättyneellä kaudella seurajohto joutui pettymään viime kesänä tehtyihin hankintoihin eikä se halua uusia virheitään.

Shakespeare haluaa keventää taakkaa Jamie Vardyn, 30, harteilta.

Iheanacho teki viime kaudella seitsemän maalia Citylle kaikissa kilpailuissa. Maajoukkueessa hän on pelannut kymmenen ottelua ja onnistunut maalinteossa kuusi kertaa.