Manchester City hankki 14. heinäkuuta Kyle Walkerin Tottenhamista puolustajien maailmanennätyssummalla. Englantilaisesta maksettu 51 miljoonan euron siirtokorvaus on saanut AS Monacon nostamaan omaa hintapyyntöään Benjamin Mendystä, jonka myös kerrotaan olevan Pep Guardiolan ostoslistalla.

Marcan mukaan Monaco on kertonut manchesterilaisseuralle, että heidän arvionsa mukaan 23-vuotias Mendy on arvokkaampi kuin Walker, joten hänestä ei tulisi maksaa yhtään pienempää summaa, mitä Walkerista.

Ranskan maajoukkueessa pelaava Mendy nousi viime kaudella suuren yleisön tietoisuuteen ollessaan isossa roolissa Monacon menestyskaudella. Joukkue voitti Ranskan mestaruuden ja eteni Mestarien liigassa välieriin asti.

Aleksander Kolarov on tällä hetkellä Man Cityn ainoa vasen laitapuolustaja, joten joukkueen on lähes pakko hankkia vahvistusta kyseisellä pelipaikalle. Mendyn on uutisoitu olevan Guardiolan ykkösvaihtoehto, mutta Monacon asettama uusi hintalappu saattaa saada seuran kääntämään katseensa muihin vaihtoehtoihin.