The Times uutisoi, että Manchester United ja Chelsea valmistautuvat tekemään tarjouksen Evertonin 23-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta Ross Barkleystä.

Englannin maajoukkuepelaajalla on sopimusta jäljellä nykyisen seuransa kanssa enää 12 kuukauden verran. Tämän seurauksena hän on ollut siirtohuhujen ympäröimänä koko kesän, mutta toistaiseksi miehen tulevaisuudesta ei olla saatu uutisia suuntaan tai toiseen.

Tähän asti Barkleyta on vahvimmin viety Tottenhamiin, mutta lähteen tietojen mukaan Man United ja Chelsea ovat nyt kilpailussa toden teolla mukana.

Lehti kertoo, että tähän asti mikään pelaajasta tullut tarjous ei ole ollut yli 50 miljoonaa puntaa. Evertonin ei uskota luopuvan pelaajasta tuota summaa pienemmällä siirtokorvauksella.

Nyt on kuitenkin mahdollista, että kahden suurseuran mukaantulon myötä siirtokorvaus voi nousta vielä suuremmaksi, sillä pelaajasta voi käynnistyä tarjouskilpailu, jossa ainoastaan suurimman tarjouksen tehnyt saa oikeuden neuvotella siirrosta pelaajan kanssa.

Everton on tällä hetkellä valmistautumassa tulevaan kauteen Hollannissa, mutta Barkley ei ole joukkueen mukana nivusvammansa takia.