Arsenalin kirkkaimman tähden Alexis Sánchezin mahdollisesta seuranvaihdosta on spekuloitu jo viime sydäntalvesta lähtien. Manageri Arséne Wenger vakuuttelee kyllästymiseen asti Sánchezin jäävän Tykkimiehiin, mutta toisaalta chileläistä ei ole myöskään saatu taivuteltua jatkosopimukseen.

Kenties riittävän suuren tarjouksen osuessa kohdalle Wenger onkin valmis tähtensä myymään. Sánchezin lähtöhaluista kaupan toteutuminen ei liene kiinni.

The Independent kertoo nyt, että Sánchez on erityisen kiinnostunut mahdollisuudesta siirtyä kesällä tuntuvasti vahvistuneeseen Manchester Cityyn – itselleen Barcelonasta tutun valmentajan Pep Guardiolan alaisuuteen. Sánchezin motivaatio on jopa niin suuri, että hän olisi valmis tinkimään Arsenalin tarjoamasta 300 000 punnan viikkopalkasta, jos vain pääsisi Etihad Stadiumille pelaamaan.

28-vuotiaasta Sánchezista ovat kesän siirtoikkunassa olleet kiinnostuneina ainakin Bayern München, Paris Saint-Germain ja Juventus, mutta hyökkääjä itse haluaa nimenomaan Cityyn, vaikka saisikin Manchesterissa muita seuroja vähemmän palkkaa. Cityn vaakakupissa painaa eniten juuri Guardiola.

Alexis Sánchez muutti Eurooppaan vuonna 2008, muttei ole voittanut sen jälkeen seurajoukkueessa kuin yhden liigamestaruuden (Barcelonassa) ja kolme kansallista cup-kilpailua. Chileläisen uskotaankin etsivän seuraa, joka taistelee tosissaan titteleistä, ja mieluiten myös eurokentillä.