Maalivahti Simon Mignolet sanoo Sky Sportsin haastattelussa, ettei Liverpool aio tehdä kompromisseja pelitapansa suhteen.

Jürgen Kloppin suojatit pelaavat kovalla temmolla ja aggressiivisesti. Pelaajia nousee mukaan hyökkäykseen, mikä puolestaan lisää takaiskumaalien riskiä omassa päässä.

– Osaamme pelata vain yhteen suuntaan, ja se on ylöspäin, Mignolet tiivistää.

– Luonnollisesti pelaavaa ja ylöspäin menevää joukkuetta ei voi muuttaa, mutta tiedämme, että meidän on sekoitettava siihen hyvää puolustavaa ja aggressiivista henkeä varmistamaan, etteivät he tee maaleja. Tiedämme kuitenkin, että meillä on joukkueessa niin paljon lahjakkuutta, että sitä on käytettävä.

Belgialainen on hyvin tietoinen siitä, että Liverpoolin pelaamisessa on heikkouksia. Mediassa niitä on nostettu jälleen kerran esiin, vaikka Valioliigan kautta on takana vasta viikko.

Keskustelua ovat herättäneet muun muassa puolustuspään erikoistilanteet. Ei siis ole ihme, että Liverpool haluaisi vahvistaa alakertaansa Southamptonin huipputopparilla Virgil van Dijkilla.

– Tiedämme, missä meidän on parannettava Watford-pelin jälkeen. Meillä on hyvä pukukoppi, joka hoitaa asian.

– Tarvitaan riittävän vahvoja persoonia huolehtimaan siitä. Meidän on katsottava peiliin ja sanottava, että vain itse voimme muuttaa asian.