Kolmanneksi korkeimman sarjatason eli Ykkösliigan suurimman voittajasuosikin Blackburn Roversin kausi on lähtenyt surkeasti käyntiin.

Joukkue hävisi kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Southendille ja Doncasterille, eikä urakka ole helpottumassa. Lauantain vieraspelissä vastaan asettuu Bradford, joka ei hävinnyt viime kauden liigapeleissään kertaakaan kotiyleisön edessä.

– Emme ole aloittaneet loistavasti, mutta se on meistä kiinni, käännämmekö kurssin. Jokainen peli on meille uusi mahdollisuus. Meidän on mentävä kentälle ja tehtävä se siellä, konkaripelaaja Craig Conway toteaa.

– Tiedämme, missä haluamme olla tällä kaudella ja haluamme nousta heti takaisin ylöspäin. Emme ole aloittaneet loistavasti, mutta emme voi jäädä murehtimaan sitä. Meillä on lauantaina iso peli, ihmiset ovat toipumassa takaisin pelikuntoon, ja toivottavasti pystymme aloittamaan putken.

Conwayn mukaan Roversin valmistautuminen on mennyt tällä viikolla suunnitelmien mukaan, mikä lupaa hyvää viikonloppua ajatellen.

– Loppujen lopuksi pelejä tulee nopeassa tahdissa, ja olemme enemmän kuin kykeneviä voittamaan pelejä missä tahansa. Se on suunnitelmamme tänä viikonloppuna.

Skotti Conway saavuttaa pian 150 pelatun ottelun rajapyykin Blackburnissa. Hän on ollut alkukauden sivussa loukkaantumisen takia.

Perinteikäs Rovers putosi viime kauden päätteeksi Mestaruussarjasta, kun se romahti 22. sijalle. Seura muistetaan ennen kaikkea vuoden 1995 valioliigamestaruudesta.

Lähde: Lancashire Telegraph