Lazion presidentti Claudio Lotito on kertonut West Hamin tarjonneen laitahyökkääjä Keita Baldésta tänä kesänä 32 miljoonaa euroa. Tarjous kuitenkin hylättiin, koska pelaaja ei itse tahtonut siirtyä Lontoon Olympiastadionille.

Lotito kertoi myös AC Milanin ja Napolin olleen kiinnostuneita ostamaan Baldén tänä kesänä. 22-vuotias espanjalaislaituri tahtoo kuitenkin siirtyä Juventukseen, joka ei toistaiseksi ole suostunut tarjoamaan pelaajasta tarpeeksi suurta summaa.

– Keitasta on tehty kolme muodollista tarjousta, kaikki jotka voimme todistaa eri dokumentaatioilla, kertoi Lotito Sky Sportsin mukaan. Milan olisi maksanut hänestä 35 miljoonaa euroa, West Ham 32 miljoonaa euroa, sekä Napoli 30 miljoonaa euroa.

– Keita ja hänen agenttinsa sanoivat, ettei pelaaja ole kiinnostunut mistään näistä kolmesta tarjouksesta, koska hän tahtoo siirtyä Juventukseen. Juventuksen mielestä 15 miljoonaa euroa Keitasta on tarpeeksi hyvä tarjous, mutta miksi myisin pelaajani sinne puolet halvemmalla mitä muut ovat hänestä tarjonneet?

Keita Baldélla on enää yksi vuosi jäljellä hänen sopimustaan Lazion kanssa. Hän teki viime kaudella 16 maalia Serie A:ssa.