Arsenalin manageri Arsène Wenger ei vaikuttanut alkuunkaan tyytyväiseltä erotuomari Andre Marrinerin suoritukseen lauantai-illan tappio-ottelussa Stokea vastaan.

Ranskalaisen mielestä Tykkimiehille olisi kuulunut rangaistuspotku ensimmäisellä puoliajalla, kun Héctor Bellerín meni rangaistusalueella nurin Mame Dioufin käsittelyssä.

– Kyllä, tietenkin, mutta tiedämme, ettemme saa rangaistuspotkuja, Wenger manasi ottelun jälkeen.

– Katsokaa numeroita ja näette sen. Meitä vastaan vihellettiin kotikentällä selvästi eniten rangaistuspotkuja ja meille vähiten. Joten annan teille vain numerot, en sano mitään muuta.

Arsenalin vastustajille tuomittiin viime kauden liigaotteluissa yhteensä kymmenen rangaistuspotkua. Edellä tilastossa oli ainoastaan Hull.

Arsenal puolestaan sai kuusi rangaistuspotkua. Enemmän kertyi Crystal Palacelle (7), Liverpoolille (8), Tottenhamille ja Manchester Citylle (9) sekä Bournemouthille (10).

Stoke voitti lauantain kamppailun debytantti Jesé Rodriguezin 47. minuutin maalilla 1–0.

– Luulen tämän olleen sellainen ilta, jolloin olen vihainen. Se ei johdu ainoastaan siitä, ettemme tehneet maalia paikoistamme, vaan teimme tyhmiä virheitä heidän maalissaan – ensin menettämällä pallon ja sen jälkeen puolustamalla huolimattomasti, tiivisti Wenger.

Hänen mukaansa Arsenalilta hylättiin lisäksi virheellisesti maali, kun Alexandre Lacazette potkaisi pallon verkkoon.

– 100-prosenttisesti. Katsoin sen juuri, eikä se ole paitsio alkuunkaan. Edes hänen jalkansa ei ollut paitsiossa.

Lähde: London Evening Standard