Manchester Unitedille saattaa aueta takaportti Mestarien liigan jatkopeleihin, kun Sveitsin jalkapalloliitto taistelee Fifan kanssa Sionin tapauksen tiimoilta.

Sveitsiläisseura Sionin tapaus alkoi, kun seura värväsi kuusi uutta pelaajaa vaikka heillä oli edelleen siirtokielto vuoden 2008 toiminnasta päällä. Seura peluutti näitä pelaajia kotimaan sarjassa ja osaa myöhemmin Eurooppa liigassa.

Tämän seurauksena Uefa ilmoitti, että seura hylätään, koska he ovat peluuttaneet epäkelpoja pelaajia kentällä. Seura yritti perua Uefan päätöksen viemällä asian oikeuteen, mutta kanne päätyi liiton hyväksi.

Nyt Fifa vaatii Sveitsin jalkapalloliittoa hylkäämään kaikki Sionin kaudella pelaamat pelit ja tuomitsemaan ne vastustajille 3-0 voitoiksi. Aikaraja on asetettu tammikuun 13. päivään.

Jos liitto ei toimi pyynnön mukaisesti ja rankaise Sionia, tullaan 14. päivästä tammikuuta lähtien Sveitsin jalkapalloliitto hyllyttämään kansainvälisestä jalkapallosta. Näin ollen myös Manchester Unitedin tiputtanut Basel jäisi Mestarien liigan jatkopelien ulkopuolelle ja Red Devils saisi mahdollisuuden nousta jatkopeleihin lohkonsa kolmannelta paikalta.

Toinen vaihtoehto olisi, että Bayern Munchen menee suoraan seuraavalle kierrokselle otteluparista.

On kuitenkin todennäköistä, että Sveitsin jalkapalloliitto ryhtyy toimiin ennen takarajaa.