Carlos Tevez juhli Manchester Cityn mestaruutta muun seuran mukana pitkin Manchesteria, kun sattumanvarainen fani antoi hänelle kyltin, jossa luki ”RIP Fergie” (Rest In Peace Fergie). Kyseinen lyhenne on tuttu muun muassa hautakivistä, johon se usein kaiverretaan tuomaan rauhaa kuolleelle läheiselle.

Cityn johto pyysi tilannetta heti anteeksi sir Alex Fergusonilta sekä Manchester Unitedilta, ja sanoi sen olleen erittäin suurta harkintakyvyn pettämistä Teveziltä. Seurajohto Mancinia myöten sanoi kyltin olleen erittäin mauton.

Nyt kuitenkin argentinalainen itse lataa täydellä teholla vanhaa seuraansa ja manageria vastaan: ”Näyttää siltä, että Ferguson on Englannin presidentti. Kun hän puhuu pahasti pelaajista, kukaan ei vaadi häntä pyytämään anteeksi. Mutta kun joku tekee hänestä vitsiä, joutuu heti pyytämään anteeksi. En aio pyytää anteeksi”.

Manchester Unitedin kapteenina tällä kaudella toiminut Patrice Evra ystävystyi miehen kanssa niiden muutaman kauden aikana, kun hän pelasi Unitedissa.

”Olen erittäin yllättynyt Tevezin asenteesta Sir Alex Fergusonia kohtaan. Se on todella epäkunnioittavaa”, toteaa ranskalainen.

Evra ihmettelee mistä Tevezin asenne johtuu, sillä hänen mukaansa Teveziä kohdeltiin Fergusonin toimesta erittäni hyvin hänen pelatessa Manchesterin punaisissa. ”Tämä on häpeällistä, koska häntä kunnioitettiin aina Manchester Unitedissa, ja hän on jatkanut yhteydenpitoa muutamiin pelaajiin. Katsotaan mitä nyt tapahtuu”, päättää Evra.