manchester_united_logoManchester United kohtaa Real Madridin Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa Old Traffordilla. Ensimmäinen osaottelu päättyi 1-1. United-käskijä Sir Alex Ferguson uskoo, että myös Manchesterissä verkot heiluvat.

”­Maaleja tullaan näkemään ja uskon, että molemmat joukkueet onnistuvat. Puolustuksen pitää toimia, koska vastassamme on yksi maailman parhaista vastahyökkäysjoukkueista”, Ferguson kertoi ottelun alla.

Manchester Unitedin alakerrassa tulee pelaamaan kaksi kolmikosta Rio Ferdinand, Nemanja Vidic ja Jonny Evans.

”Jones oli erittäin hyvä viime kohtaamisessa. Hän ei tule pelaamaan tänään, koska hän ei ole vielä pelikunnossa. Kaikki topparit ovat kuitenkin pelanneet hyvin viime aikoina, joten en ole huolissani puolustuksesta”, skottiluotsi sanoi.

Cristiano Ronaldon paluusta Old Traffordille on puhuttu paljon. Ferguson ei kuitenkaan anna sen vaikuttaa liikaa.

”Me emme saa pelätä Ronaldoa. Jos mietimme liikaa mitä hän voi tehdä meille, unohdamme mihin me pystymme.”

Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinho tietää ottelun merkityksen.

”Maailma tulee pysähtymään tämän otteluparin ajaksi. Tämä peli on enemmänkin finaali kuin osaottelu. Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä. United ei ole hävinnyt kuukausiin ja meilläkin on 13 ottelun voittoputki. United on FA Cupin puolivälierissä ja me olemme Copa del Reyn finaalissa. Ei voi tietää mihin tämä ottelupari ratkeaa”, Mourinho kommentoi.

Mourinho vaikutti myös nähneen ottelun käsikirjoituksen ennen peliä.

”He eivät tule olemaan niin varovaisia kuin Bernabéulla. Kotikentällään he lähtevät hyökkäämään. Kun meillä on pallo, he puolustavat tiukasti. Kun heillä on pallo, me puolustamme tiukasti. Ottelu tulee olemaan hyvin tiukka.”