Manchester Unitedin hyökkääjä Robin van Persie on paljastanut, että seura piti palaverin sunnuntain Leicester-tappion jälkeen. 31- vuotiaan hollantilaisen mukaan tunnin kestänyt tapaaminen keskittyi puolustusvirheisiin, jotka toivat Foxesille neljä maalia viimeisen 28 minuutin aikana.

– Meidän tavoin häviämisen ei pitäisi olla mahdollista, mutta se tapahtui. Meidän täytyy elää sen kanssa. Tarkastelimme tappiota seuraavana päivänä. Tapaaminen kesti noin tunnin, van Persie kertoi Fox Sport Newsille.

Van persie tietää, että jokaisen joukkueessa on parannettava peliään, jotta United pystyisi taistelemaan mestaruudesta.

– Katsottaessa puolustusvirheitä, ne alkavat jostain muusta. Kyse ei ole vain yhdestä virheestä, vaan niitä tuli kerta toisensa perään Jokainen tietää missä meidän täytyy parantaa.

United on viiden kierroksen jälkeen sarjataulukossa sijalla 12. Red Devils isännöi huomenna West Hamia.

Lähde: The Guardian

Toimittajan sana

Virheiden tarkastelu auttaa varmasti seuraavaa ottelua ajatellen. Kahden maalin johto-aseman kääntyminen kahden maalin tappioksi on sellainen kömmähdys, mitä tämän tason joukkueelta ei saisi tapahtua.

Vika on myös siinä, ettei United hankkinut siirtomarkkinoilta laadukasta keskuspuolustajaa. Tällä hetkellä puolustuslinjasta puuttuu se johtaja, joka rauhoittaa joukkueen pelin. Puolustuspeli oli jo viime kaudella heikkoa, ja varat olisi kannattanut käyttää jonkun hyökkäyspään hankinnan sijaan laadukkaaseen toppariin.