Arsenalin sairastuvalta kuuluu Tykkimiesten kannalta positiivisia viestejä.

Mesut Özil on kunnossa Chelsea-otteluun. Keskikentän moottori lepuutti ruhjoutunutta varvastaan viime kierroksen Stoke-kohtaamisessa, mutta on kuntoutunut täysin.

Alexis Sánchez on ollut takareisivammansa seurauksena sivussa marraskuun lopulta saakka, mutta saattaa aloittaa sunnuntaina penkiltä.

– Ainoa epäilys Alexisin suhteen on pelituntuman puute. On yksi asia selvitä lääkärintarkastuksesta, yksi asia pystyä harjoittelemaan täysipainoisesti, mutta liigaottelun intensiteetti on jotain aivan muuta. Olen varovainen hänen suhteensa, koska vamman palaamiseen ei ole varaa, se tarkoittaisi pitkää poissaoloa. Emme halua ottaa sitä riskiä, mutta merkit hänen täydestä kuntoutumisestaan ovat hyviä, Arsène Wenger sanoo.

Edellisiä suurempi uutinen on, että myös Francis Coquelin on palannut täysipainoisiin harjoituksiin huomattavasti ennakoitua nopeammin. Wenger kertoo lisäksi Danny Welbeckin olevan joukkueen harjoituksissa mukana ensi viikolla. Tomás Rosicky pelaa ensimmäisen ottelunsa loukkaantumisen jälkeen huomenna alle 21-vuotiaiden pelissä Swanseaa vastaan.

Lähde: The Guardian