Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino sanoo, että Spursin pukukopissa kukaan ei puhu Valioliigan voittamisesta. Swansean kotonaan 2-1 sunnuntaina voittaneen joukkueen käskijä sanoo, että usko omaan tekemiseen on silti vahva.

– Uskomme, että voimme voittaa kaikki jäljellä olevat ottelut, katsomme mihin se lopulta riittää. Kukaan ei kuitenkaan puhu mestaruudesta.

Arsenal hävisi samaan aikaan pelatussa ottelussa Manchester Unitedille, mikä tarkoitti Tottenhamille kolmen pisteen etumatkaa paikalliskilpailijaan nähden. Argentiinalainen kiistää tämän aiheuttaneen reaktioita.

– Sillä ei ole merkitystä että Arsenal hävisi. Tärkeätä on vain omaan peliimme keskittyminen, ja edelleen on edessä 11 Valioliiga-ottelua.

Ottelu Swanseaa vastaan ei ollut helppo, vieraat johtivat sitä aina 70. minuutille saakka. Pääosassa pelissä oli Swansea-vahti Lukasz Fabianski.

– Hän oli ottelun paras pelaaja. Minun täytyy kuitenkin onnitella meidän pelaajiamme, joiden usko ja yrittäminen riitti perille saakka. Lopulta voittomme oli täysin ansaittu, Pochettino sanoo.

Lähde: BBC