Eilen tiensä FA Cupin finaaliin raivannut Crystal Palace ei tule päästämään loppuotteluvastustajaansa helpolla, sanoo manageri Alan Pardew.

Pardew, joka itse teki kilpailun semifinaalin ratkaisseen maalin Liverpoolia vastaan vuonna 1990, on erittäin tyytyväinen seuransa puolesta jo nyt, mutta lupaa puuhaa myös Manchester Unitedille.

– Finaalissa tulemme peluuttamaan joukkuetta, jolla on mahdollisuudet olla loistava. Olen onnellinen myös Louis van Gaalin puolesta, sillä hänellä on ollut kovia aikoja. Hänen komennossaan pelaa maailman suurin seura, joten meidän tehtävämme finaalissa ei tule olemaan helppo. Meillä on kuitenkin pelaajia, jotka voivat satuttaa mitä tahansa joukkuetta, joten helpolla ei tule pääsemään myöskään United.

Etelä-Lontoolaisten manageri kehuu ryhmäänsä helpoksi valmennettavaksi.

– Olen nyt hyvin, hyvin tyytyväinen, varsinkin sen jälkeen mitä meille tapahtui liigassa kauden toisella puoliskolla. Hukkasimme fokuksen selkeästi, mutta meillä on ollut myös paljon loukkaantumisia. Tämä ottelu osoitti, että ilman niitä olisimme pystyneet päättämään myös liigan vahvalla tavalla.

– Tätä ryhmää on ilo valmentaa. Vaikeinakaan aikoina pelaajat eivät missään vaiheessa luopuneet luonteestaan harjoituksissa, eikä ryhmä ole missään vaiheessa hajonnut. Meillä on tiivis joukkue, ja sen vuoksi olemme nyt cup-finaalissa.

Finaali tulee olemaan iso asia myös Palace-hyökkääjä Wilfried Zahalle. Nyt 23-vuotias pelaaja oli aikanaan Alex Fergusonin viimeiseksi jäänyt kiinnitys, muttei oikeastaan koskaan saanut mahdollisuutta potentiaalinsa täyttämiseen Unitedissa.

– Siitä tulee suuri päivä myös hänelle, luonnollisesti. Hän on edelleen nuori, mikä pitää muistaa. Puhuin hänestä Fergusonin kanssa menneellä viikolla, ja tiedän hänen olevan pettynyt siihen, etteivät asiat lähteneet liikkeelle Manchesterissa. Wilfillä on United-pelaajan ominaisuudet; hän on nopea ja voimakas, ja jaksaa juosta loputtomiin. Hän vain tarvitsi vähän lisää kokemusta, ja nyt hän saa sitä meillä Palacessa.

Crystal Palace yrittää pitää FA Cupin kolmatta vuotta peräkkäin Lontoossa, kun se kohtaa Manchester Unitedin finaaliottelussa Wembleyllä 21. toukokuuta.

Lähde: The Guardian