Valioliigan pölyt jaloistaan karistanut ja Etelä-Ranskan Nizzaan muuttanut Mario Balotelli on kuvaillut Liverpooliin siirtymistään ”elämänsä huonoimmaksi päätökseksi”. Italialainen siirtyi Liverpooliin AC Milanista vuonna 2014 ja teki punapaidoille neljä maalia 28 ottelussa. Viime kausi vierähti lainalla tutussa Milanossa ennen kesän ilmaissiirtoa Nizzaan.

-Liverpoolin fanit olivat fantastisia ja joidenkin pelaajien kanssa tulin todella hyvin toimeen, mutta muuten en pitänyt seurasta, Balotelli kertoi Canal Plusille.

-Minulla oli kaksi valmentajaa, Brendan Rodgers ja jonkin aikaa myös Jürgen Klopp, mutta kummankaan menetelmät saati persoona ei tehnyt minuun hyvää vaikutusta. En tuntenut siellä oloani koskaan hyväksi, 26-vuotias Balotelli sanoo.

Balotelli debytoi Nizzan paidassa sunnuntaina ja teki kaksi maalia kotijoukkueen 3-2 -voitossa Marseillesta. Nizza on neljän kierroksen jälkeen Ranskan pääsarjassa toisena tasapisteissä sarjakärki Monacon kanssa.

Balotelli uskoo, että kaiken loksahdellessa kohdalleen hän voi yhä voittaa urallaan Kultaisen Pallon.

-Totta kai. Ei vielä ole liian myöhäistä. Olisin voinut voittaa sen jo nyt, mutta työskentelemällä ahkerasti harjoituksissa voin voittaa sen seuraavan 2-3 vuoden aikana.

Lähde: BBC