Arsenalin laitapakit ovat kysyttyjä pelaajia näinä päivinä. Viimeisin espanjalaiskaksikkoon liittyvä uutinen on Nacho Monrealin liittyminen maajoukkueen mukaan Jordi Alban tilalle.

Selección Española Masculina de Fútbol

@SEFutbol
OFICIAL | Nacho Monreal, alta en la convocatoria para el Albania - @SeFutbol bit.ly/Alta071016

Koko Gunnersin avauskokoonpanon alakerta on tämän myötä maajoukkuetehtävissä. Vasen pakki Héctor Bellerín pelaa Espanjan alle 21-vuotiaitten maajoukkueessa, joka voitti keskiviikkona San Marinon. Barcelona-kasvatti joutui jättämään ottelun sen loppuminuuteilla kesken nilkkavaivan vuoksi.

Tänään Bellerínin on kuitenkin raportoitu harjoitelleen joukkueen mukana normaalisti, joten vakavammasta tuskin lienee kyse.

David Cartlidge

@davidjaca
Hector Bellerín training as normal with Spain U-21 this morning. No injury issue despite reports. #AFC

Topparit Laurent Koscielny ja Shkodran Mustafi kuuluvat maajoukkueittensa vakiokalustoon, ja myös uutena puolustajana Arsène Wengerin miehistöön kesällä liittynyt Rob Holding on edustamassa maataan alle 21-vuotiaiden riveissä. Middlesbroughissa lainalla oleva Calum Chambers kuuluu joukkueeseen, jonka avauskokoonpanossa molemmat edellä mainitut olivat eilen, sen voittaessa Kazakstanin Leicester-pelaaja Demarai Grayn maalilla vieraskentällä.

Wenger, kykyjenetsijät ja puolustuksen peliä koordinoiva Steve Bould ovat siis mitä ilmeisimmin tehneet työnsä pakiston osalta erinomaisesti. Toisaalta pelaajien kuorimittuminen maajoukkuetehtävissä aiheuttaa Gunners-kannattajille myös huolenaiheita.