Evertonin laitapelaaja Seamus Coleman, 27, varoittaa nuoria lupauksia nykyjalkapallon sudenkuopista.

Irlannin maajoukkuekapteeni sanoo Daily Mailin haastattelussa, että jalkapallomaailma on iso, paha paikka ja nuoren pelaajan on helppo joutua vedetyksi mukaan tiettyyn elämäntapaan.

– Jos näen jalkapalloilijan Louis Vuittonin toilettilaukun kanssa, mietin miten se vaikuttaa muihin. Jos olet ainoa nuori kaveri pukukopissa, saatat kokea painetta siitä, että sinun pitää mennä hankkimaan sellainen – vaikka et haluaisi sitä tai edes pitäisi siitä, toteaa Coleman.

– Mielestäni se on pielessä jalkapallossa. Se on täysin pielessä. Työsi on harjoitella hyvin ja pelata hyvin lauantaina sekä menestyä viikosta toiseen. Se on työsi. Tehtäväsi ei ole mennä ulos ja ostaa parasta mahdollista vain koska joku muu tekee niin, hän jatkaa.

– Mutta heistä tuntuu siltä, että heillä kaikilla pitää olla parasta paineen takia. He ajattelevat, että heidän pitää näyttää hyvältä Instagram-kuvissaan. He ajattelevat, että heidän pitää seurata johtajaa, mutta he ovat vasta lapsia – poikia. He tarvitsevat suojelua, hyviä ihmisiä katsomassa heidän peräänsä. Vanhempia, agentteja ja ihmisiä, jotka ajattelevat sydämissään heidän parastaan. Joskus asiat eivät kuitenkaan mene niin.

Coleman viimeisteli uransa ensimmäisen maaottelumaalin aiemmin tällä viikolla Georgian verkkoon.