Valmentajan vaatimus Paul Pogballe: ”Hänen pitäisi pelata paremmin”

© Kuva: Getty Images

Maailman kalleimman jalkapalloilijan Paul Pogban, 23, alavire puhuttaa jälleen. Ranska nujersi Bulgarian perjantain MM-karsintaottelussa 4–1, mutta Manchester Unitedin keskikenttämiehen esitys jätti paljon parantamisen varaa.

Pogba aloitti 4-4-2-ryhmityksessä keskikentän pohjalla Blaise Matuidin rinnalla – hieman alempana kuin hänet on yleensä totuttu näkemään. Päävalmentaja Didier Deschamps ajatteli sen antavan keskuspuolustukselle enemmän suojaa, mutta suunnitelma ei sujunut täydellisesti.

– Hän pystyy parempaan ja hänen pitäisi pelata paremmin. Kun hänellä on tuollaisia vastuita puolustuksessa, se ei ole hänen kannaltaan ihanteellinen tilanne. Hän on enemmän luova pelaaja, mutta hänellä on kyky tehdä asioita hyvin, Deschamps totesi AS:n mukaan.

Loistopelin Bulgariaa vastaan pelannut Antoine Griezmann kiiruhti nopeasti puolustamaan Pogbaa.

– Hän pelaa täällä eri tyylillä kuin Juventuksen tai Manchester Unitedin kanssa. Kyse on joukkueelle pelaamisesta, ja se vie aikaa. Te toimittajat kyselette hänestä liikaa, jokaisessa pelissä. Kuten minä ja koko joukkue, hän tarvitsee vain hieman rakkautta, hän tuumi.

Deschamps on kehottanut Pogbaa sivuuttamaan lehtijutut tyystin.

– Hänen tulee olla rauhallinen. Tarvitsemme häntä parhaassa vireessään.