Manchester Cityn ja Chelsean kohtaamisesta riittää puhuttavaa vielä pitkään. Ottelu päättyi rähinään ja kahteen ulosajoon, mutta myös ensimmäisen puoliajan lopulla tapahtunut välikohtaus herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Cityn Sergio Agüero näytti karkaavan maalittomassa tasatilanteessa läpiajoon, mutta vieraiden brasilialaispelaaja David Luiz ehätti argentiinalaisen juoksuradalle ja torppasi tämän kumoon.

Kotikannattajat vaativat tilanteesta rikettä ja punaista korttia. Erotuomari Anthony Taylor antoi kuitenkin pelin jatkua ja joutui melkoisen vihellyskonsertin kohteeksi taukovihellyksen jälkeen.

Jopa Chelsean virallisella Twitter-tilillä Luizin toimintaa luonnehdittiin sanalla ”bodycheck”, josta jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä.

Chelsea FC

@ChelseaFC
At one end City want a foul after David Luiz bodychecked Aguero, at the other we head a corner wide. #MCICHE

Luizin sijaan Agüeron ottelu päättyi suihkukomennukseen, kun hän taklasi brasilialaista törkeästi lopussa. Cityn pelaajista myös Fernandinho sai viime hetkillä punaisen kortin.

City johti tauolla Gary Cahillin oman maalin turvin, mutta Chelsea voitti ottelun 3–1 Diego Costan, Willianin ja Eden Hazardin tehtyä maalin mieheen toisella puoliajalla.

Squawka Live

@Squawka_Live
Hands up if you've handed your duties over to David Luiz for the day.