Arsène Wengerin pää ei pysynyt sunnuntain Burnley-ottelussa kylmänä. Arsenalin manageri kävi kiivasta sanasotaa ottelun tuomaristo kanssa ja ranskalainen komennettiin loppuhetkillä katsomoon.

Wengerin raivo sai alkunsa Burnleylle lisäajalla tuomitusta rangaistuspotkusta, josta hän väitteli Anthony Taylorin kanssa. Ranskalainen ajettiin ulos huonosta kielenkäytöstä, mutta pelaajatunnelissa hän tönäisi vielä neljättä erotuomaria kieltäydyttyään poistumasta kentältä kokonaan.

Wenger oli ottelun jälkeen katuvaisella päällä.

– En tiennyt sainko katsomokomennuksen, mutta minut passitettiin ulos. Luulin voivani seurata peliä käytävältä. Kadun kaikkea. Minun olisi pitänyt pitää turpa kiinni ja mennä kotiin. Pyydän anteeksi, Wenger sanoi ottelun jälkeen The Telegraphille.

Telegraphin mukaan Wengeriä saattaa uhata pillastumisestaan toimitsijakielto. Ranskalainen ei itse nähnyt kielenkäytössään mitään väärää.

– Siinä ei ollut mitään pahaa. Sanoin vain samaa, jota kuulee joka päivä jalkapallossa. Yhdeksän kertaa kymmenestä sinua ei ajeta normaalisti tuollaisesta katsomoon. Olin koko pelin tavallistakin rauhallisempi. Kyse oli vain kahdesta tai kolmesta minuutista, Wenger selitti.

Arsenal voitti lopulta ottelun 2-1-lukemin. Voittomaalin viimeisteli viime hetkillä rangaistuspotkusta Alexis Sánchez.