Manchester Unitedin manageri José Mourinho nähtiin keskiviikkoiltana iloisempana kuin aikoihin, kun hän sai juhlia neljättä voittoaan uransa neljännessä eurofinaalissa. United kukisti Eurooppa-liigan loppuottelussa Ajaxin 2-0.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Mourinho ei keskittynyt pelkkään riemuitsemiseen, vaan poimi vastustajajoukkueen pelaajista erään, jolla hän näki tulevaisuutta omassa joukkueessaan. Maineikkaan Patrick Kluivertin poika Justin Kluivert ei saanut finaalissa minuutteja, mutta 18-vuotiaalla hyökkääjällä uskotaan olevan suuri pelaajaura edessään.

Kamerat poimivat Mourinhon ja Kluivertin keskustelemassa, ja AS:n mukaan keskusteluissa oli kyse miesten yhteisestä voitokkaasta tulevaisuudesta Old Traffordilla. Näin jutustelun sanotaan edenneen.

– Hei sinä! Minä pidän sinusta. Sinä olet ”Special one”, Mourinho huusi nuorelle Kluivertille.

– Niin sinäkin, olen kuullut, hymyilevä Justin Kluivert vastasi.

– Kyllä, olen ”Special One”. Tehdään sopimus. Pelaat Ajaxissa vielä yhden kauden ja sitten tulet Manchesteriin hyökkääjäkseni, Mourinho totesi suoraan.

– Sopii.

– Yksi kausi vielä. Loistat Ajaxissa ja sitten teemme yhdessä historiaa.

– Joo. En malta odottaa.

– Nähdään vuonna 2018. Voitetaan Mestarien liiga ja Valioliiga, Mourinho lupasi.

Justin Kluivert pelasi vielä syyskauden aikana Ajaxin junioreissa, mutta nousi kevään aikana ryminällä amsterdamilaisten edustusmiehistöön.