Englantilaislehti Independentin mukaan Arsenal-manageri Arsène Wenger nähtiin viime viikonloppuna Monacossa. Hänen uskotaan vierailleen kaupungissa ranskalaishyökkääjä Kylian Mbabbén mahdollista siirtoa varten.

Suurta kiinnostusta herättänyt nuorukainen on huhujen mukaan myös kohde Real Madridille. Monaco ei lähteen mukaan ole kuitenkaan valmis päästämään Mbabbésta irti, ellei siirtosumma ylitä hurjaa 100 miljoonan punnan rajaa.

18-vuotias Mbappé ei ole sanonut lähtevänsä Monacosta tänä kesänä, mutta on jakanut tulevaisuuden suuria uratavoitteitaan medialle. Hyökkääjä kertoi ranskalaisessa Téléfoot -nimisessä televisio-ohjelmassa hänen suurimmasta haaveestaan voittaa Mestarien liiga.

– [Mestarien liiga] on unelma, se on kilpailu jonka kaikki tahtovat voittaa ja jonka vain muutamat onnistuvat voittamaan – tärkeintä minulle ovat mestaruudet.

– Se on minulle suurempi pakkomielle kuin esimerkiksi Ballon D’Or. Tahdon koskettaa tähtiä, ja kun unelmoit, et unelmoi pelaamisesta joukkueessa jonka tavoite on sijoittua keskelle sarjataulukkoa.

Mbappén pakkomielle voittaa Mestarien liiga voi olla suuri este hänen mahdolliselle Arsenal-siirrolle. Ensi kaudella Eurooppa liigassa pelaavan lontoolaisseuran tarjous täytyy täten olla muilta osin erittäin houkutteleva.

Real Madrid olisi valmis tarjoamaan suuremmat mahdollisuudet kyseiseen mestaruuteen, mutta ranskalaisluotsi Wengerin alaisuudessa pelaaja voisi saada reilusti enemmän peliaikaa ja mahdollisuuksia kehittyä.

Mbappé oli jo lähellä johdattaa joukkueensa Mestarien liigan finaaliin viime kaudella, mutta Juventus veti pidemmän korren kilpailun välierissä. Hyökkääjän loistosuoritukset sarjapeleissä kuitenkin vievät Monacon historialliseen Ligue 1 -mestaruuteen 15 maalin voimin.