© Kuva: Getty Images

Man City -hyökkääjä saattaa pelata jo ylihuomenna – raju ristiriita lääkärin arvion kanssa

Manchester Cityn Sergio Agüero on toipumassa pelikuntoon selvästi luultua nopeammin.

Agüero mursi kylkiluunsa auto-onnettomuudessa 28. syyskuuta. Argentiinalaisen epäiltiin olevan sairauslomalla useita viikkoja, mutta nyt mies saattaakin pelata jo tulevan viikonlopun ottelussa Stokea vastaan. Asiasta kertoo The Guardian.

Agüero aloitti kevyen harjoittelun tiistaina. Harjoituksissa ei tullut takapakkia, joten pelaaminen ylihuomenna on ainakin teoriassa mahdollista. Guardianin tietojen mukaan päävalmentaja Pep Guardiola aikoo odottaa viimeiseen asti tietoa Agüeron pelikunnosta.

Agüeron paluuaikataulu on rajussa ristiriidassa Argentiinan maajoukkuelääkäri Donato Villanin aiempaan lausuntoon. Villani sanoi noin viikko sitten, että Agüero olisi sivussa vähintään kuusi viikkoa (lue lisää tästä).

» Kuka pärjää, kuka floppaa? Lue kattava ennakkopakettimme valioliigakaudesta TÄÄLTÄ!

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää