José Mourinho piti taas melko värikkään lehdistötilaisuuden, kun Mestarien liigan ottelu Benficaa vastaan oli päättynyt. Manchester United voitti pelin maalein 1-0.

Mourinho sanoi, ettei hän voi ymmärtää sitä negatiivisuutta, jota hänen pelisuunnitelmansa saavat osakseen. Unitedin lähestymistapa Liverpoolia vastaan viime viikonloppuna oli melko puolustava.

– En lue kovin paljon [lehtijuttuja], mutta välillä luen lehtiä – sekä englanniksi että portugaliksi. Välillä tuntuu, että puolustaminen on rikos. Ei se ole, Mourinho sanoi.

– Me kontrolloimme ottelua, koska puolustimme hyvin. Olen aika varma, että jotkut muut valmentajat pääsevät pelaajistonsa kanssa helpommalla. Mutta ei se ole meidän ongelmamme.

Ja siitä vasta Mourinhon purkaus alkoikin.

Muut itkevät, minä en itke

– On toinenkin juttu, johon minä olen syyllinen: en koskaan puhu loukkaantumisista.

– Muut valmentajat itkevät, itkevät ja itkevät, kun joku pelaaja loukkaantuu. Minä en itke.

– Mielestäni loukkaantuneet pelaajat on unohdettava ja on keskityttävä niihin, jotka ovat käytössä. Jos haluaisin valittaa ja itkeä muiden tavoin, voisin itkeä seuraavat viisi minuuttia.

– [Zlatan] Ibrahimovic, [Paul] Pogba, [Marouane] Fellaini, Marcos Rojo… Voisin itkeä, mutta en itke. Meidän on pärjättävä niillä, mitä meillä on.

– Tiedättekö, me matkasimme Liverpooliin kahden keskikenttäpelaajan voimin. Meillä ei ollut enempää edes penkillä. Nyt [Benficaa] vastaan oli sama tilanne. Otimme mukaan juniorin, koska meillä ei ole muuta vaihtoehtoa.

– Otin mukaan Scott McTominayn, joka on samanikäinen kuin Benfican nuoret pojat, mutta Valioliiga on kovin eri juttu. Se on kova kilpailu.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!