[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Chelsea on hukassa!

Lauantaina 21.10 klo 14.30
Valioliiga

Lauantain mielenkiintoinen valioliigakierros alkaa iltapäivällä kutkuttavalla ottelulla, kun yhteen iskevät ailahteleva Chelsea ja upeaa kautta pelaava Watford.

Chelsean kaudessa alkaa olla omituisia piirteitä: hyvää ottelua seuraa huonompi ottelu ja päinvastoin. Vaikka mestaruuskrapula onkin pääosin keksitty ongelma, jotain Chelsean riveissä on vialla. Espanjalaispelaaja César Azpilicueta totesikin Mestarien liigan ottelun jälkeen medialle, että joukkueen moraali on alhaalla. Takana on Valioliigassa kaksi tappiota putkeen Crystal Palacea ja Manchester Citya vastaan, sekä 3-3 -tasapeli AS Romaa vastaan keskiviikkona Mestarien liigassa.

Watford on äitynyt huimaan iskuun kauden edetessä ja noussut sarjataulukossa jo sijalle neljä! Vain yhden tappion kaudella toistaiseksi kokenut joukkue kaatoi edellisellä kierroksella Arsenalin 2-1 upealla Tom Cleverleyn lisäajan maalilla. Cleverley on ollut mies paikallaan, sillä hän puolustaa ahkerasti muun joukkueen mukana, mutta samalla keskikenttämies aiheuttaa vaikeuksia vastustajille hyökkäyspäässä.

Poissaolot

Chelsealta sivussa ovat pitkäaikaispotilas Danny Drinkwater sekä N’Golo Kante. Watfordilla on poissaoloja enemmänkin, sillä sivussa ottelusta ovat Tommy Hoban, Sebastian Prödl, Craig Cathcart, Younes Kaboul, Nat Chalobah sekä Success Isaac.

Arvio

Chelsealla varmasti painaa hieman UCL-rasitus keskiviikolta, kun taas Watford on saanut keskittyä rauhassa varmasti sytyttävään kamppailuun. Watfordin ainoa kauneusvirhe tällä kaudella on Manchester Citylle kärsitty 0-6 -tappio pari kierrosta takaperin, mutta muuten vierasjoukkue on esiintynyt erittäin tasapainoisesti ja itsevarmasti viime kierroksilla. Joukkueet taistelevat tasapäin samoista sijoituksista. Sitä ei olisi vielä kauden alussa voinut uskoa millään. Watford olisi tyytyväinen tasapelipisteeseenkin, joten tiukka puolustuskamppailu on varmasti tulossa. Chelsean viimeaikainen vire ja heittelehtevät otteet mahdollistavat yllätyksen tässä iltapäivän pelissä, vaikka materiaalietu on kotijoukkueen puolella.

Chelsea-Watford X
Kerroin 5.50

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Manchester City jatkaa maalien mättämistä!

Lauantaina 21.10 klo 17.00
Valioliiga

Manchester City on jatkanut maalijuhliaan vaikka mm. Sergio Agüero on ollut poissa kokoonpanosta autokolarissa tulleen loukkaantumisen johdosta. Edellisellä kierroksella joukkue murskasi Stoken 7-2. Tiistai-iltana Napoli kaatui Mestarien liigassa 2-1 tasaisen esityksen jälkeen. City seilaa viiden ottelun voittoputkessa ja johtaa Valioliigaa kahden pisteen turvin toiseen Manchesterin joukkueeseen nähden. Kevin De Bruyne loistaa puolustuksen murtavilla syötöillään ja on jatkuva uhka hyökkäyspäässä.

Burnley on nostanut profiiliaan heikosta vierasjoukkueesta, jonka maineessa se on ansaitusti ollutkin edellisissä kausilla. Viimeisin näyttö tästä saatiin 1.10., kun joukkue kaatoi Evertonin vieraskentällä 1-0. Sarjassa seitsemäntenä oleva Burnley kaipaisi maalintekoonsa lisää tehoja, sillä se on pystynyt viimeistelemään ainoastaan kahdeksan osumaa yhtä monessa ottelussa. Vertailun vuoksi illan vastustaja Manchester City on tehnyt yhtä monessa ottelussa 29 osumaa. Kesällä joukkueeseen saapunut Jack Cork on ottanut paikkansa keskikentän pohjalta. Se selittää osaltaan Burnleyn hyvää alkukautta.

Poissaolot

Manchester City alkaa saada pelaajiaan takaisin kokoonpanoon, mutta sivussa ovat edelleen Vincent Kompany sekä Benjamin Mendy. Agüero palasi joukkueen kokoonpanoon jo Mestarien ottelussa, joten hänet saatetaan nähdä kentällä. Burnleylta sivussa ovat ainakin Nahki Wells, Dean Marney, ykkösmaalivahti Tom Heaton sekä Jonathan Walters.

Arvio

Burnleyn piristyneet otteet vieraskentällä eivät kanna tämänkertaista vastustajaa vastaan. City on ollut toistaiseksi aivan omaa luokkaansa Valioliigassa ja on ansaitusti sarjan kärjessä. Jos vielä Agüero on parantunut vammoistaan huimasti etuajassa, on City entistäkin vaarallisempi tässä ottelussa. Burnley varmasti yrittää kaikkensa, jotta vastustajan hyökkäyspelaaminen ei tuottaisi vaarallisia paikkoja, mutta kuusi maalia kaudella päästänyt joukkue joutunee noukkimaan pallon muutamaan otteeseen omasta maalistaan. Sen verran ylivertainen vastus on vastassa.

Manchester City -2 (City voittaa yli kahdella maalilla) kertoimella 3,35

Manchester City yli 2.5 maalia kertoimella 2,25

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille