Mauricio Pochettino syyttää José Mourinhon ajaneen Eric Dierin epämiellyttävään asemaan yrittäessään houkutella Tottenhamin keskikenttäpelaajaa Manchester Unitediin. Englantilainen yhdistettiin kesällä Red Devils -paitaan ennen Nemanja Maticin hankintaa.

Pochettino myös suuttui viime kaudella Dierille nähtyään miehen juttelemassa viime joulukuussa Mourinholle Tottenhamin 1-0-tappion jälkeen.

– Kun hankimme kesällä 2016 Victor Wanyaman, Eric tunsi meidän kohdelleen häntä huonosti uskoessaan Wanyaman tulon vaarantavan hänen kehitystään. Hänen peliesitykset kärsivät tuolla kaudella. Olemme jutelleet paljon hiljattain, mutta minusta hän ei kertonut kaikkea. Sitten sain tietää Unitedin lähestymisestä. Hänen edustajansa asettivat paineita, vaikka United ei luvannut mitään, Pochettino muisteli uudessa The Brave New World -kirjassa.

– Joulukuussa 2016 Mourinho seisoi lehdistötilaisuuden jälkeen tunnelin sisäänkäynnillä ja tervehti pelaajia. Hän tervehti Moussa Sissokoa ja halasi Dieria. He ohittivat minut matkalla pukukoppiin ja nauroivat puhuen portugalin kielellä. Ehkä se oli Mourinhon taktiikkaa, mutta hän asetti Ericin epämiellyttävään asemaan.

Pochettino sai lopulta tietää Dierin ja Mourinhon yhteydestä kysyessään sitä pelaajaltaan.

– Kysyin onko hän ystäviä Mourinhon kanssa? Eric vastasi: ”En ole, mutta tunnen hänet pitkältä ajalta ajoistani Portugalissa. Yksi hänen kummipojistaan valmensi minua”.

Lähde: Goal.com


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!