Ensi torstaina tulee kuluneeksi jo kuukausi siitä, kun Everton erotti managerinsa Ronald Koemanin. Silti Toffees ei ole vieläkään löytänyt uutta vakinaista valmentajaa, vaan joukkuetta johtaa edelleen väliaikaispestillä seuran reservijoukkueen valmentaja David Unsworth.

Yhtenä Evertonin kannalta kiinnostavana nimenä on pidetty portugalilaista Marco Silvaa. Silva teki jo viime kaudella erinomaista työtä Valioliigasta pudonneessa Hullissa, ja tällä kaudella hän on luotsannut piskuisen Watfordin sarjataulukon sijalle kahdeksan.

Watford otti tuoreimman voittonsa sunnuntaina, kun se kukisti West Hamin 2-0 vieraiden uuden managerin David Moyesin ensimmäisessä ottelussa. Pelin jälkeen Silvalta kyseltiin jälleen Evertonin kiinnostuksesta, eikä manageri suoralta kädeltä tyrmännyt seuranvaihdon mahdollisuutta.

Sky Sportsin mukaan Watford on toistaiseksi torpannut Evertonin lähentelyt, ja on lätkäissyt arvostetulle valmentajalleen hintalapun, josta se ei tingi.

 

– Minun tulevaisuuteni on huomenna. Aloitamme seuraavan päivän valmistelut ja olemme jo suunnitelleet harjoitusten kulun, Silva sanoi.

– Ymmärrän kysymykset, mutta joitain asioita emme voi hallita. Tiedän, mikä on minun käsissäni ja se on huomisen harjoitukset.