Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino tuskasteli joukkueensa lauantaista 1-1-kotitasapeliä West Bromwichia vastaan.

West Brom siirtyi ottelun johtoon jo neljännellä minuutilla Salomón Rondónin maalilla. Tottenhamin tasoituksen iski 74. minuutilla joukkueen ykköstykki Harry Kane.

Pochettino antoi kunniaa vieraiden tarkalle ja organisoidulle puolustamiselle, mutta sadatteli Tottenhamin esitystä.

– Olen pettynyt. Yrittämisestä se ei jäänyt kiinni, mutta päästimme maalin aikaisessa vaiheessa ja he (West Bromwich) uskoivat omaan tekemiseensä. He puolustivat syvällä ja tekivät tilan löytämisen vaikeaksi meille, kertasi Pochettino BBC:lle.

– Liikutimme palloa todella hitaasti ensimmäisen puolen tunnin ajan. (Ensimmäisen jakson) viimeisellä 15 minuutilla nostimme pelaamisemme tasoa. Toisella puoliskolla olimme parempia ja loimme paljon maalintekopaikkoja.

– Loppujen lopuksi, peli päättyi 1-1 ja menetimme kaksi pistettä.

Väliaikaisesti Wembleyn stadionilla pelaava Tottenham ei ole onnistunut tekemään uudesta kentästään itselleen kotia. Tällä kaudella joukkue on menettänyt kotipeleissä jo yhdeksän pistettä.

Viime kaudella Tottenham menetti White Hart Lanella pelatessaan vain neljä pistettä. Pochettino uskookin, että väliaikaisstadionilla on ollut osansa joukkueen ailahtelevaan pelaamiseen kotona.

– Olemme Wembleyllä. Tilanne on eri kuin viime kaudella. Meidän on vain jatkettava eteenpäin ja voitettava.