Manchester Unitedissa tähtiä piisaa. Yksi suurimmista on tietysti ruotsalainen maalitykki Zlatan Ibrahimović. Viime maaliskuussa ruotsalaistähti sai kuitenkin todeta Eurooppa-liigan ottelussa Venäjällä, kuinka kovaa kannatusta nauttii Unitedin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitarjan.

Armenian maajoukkuepelaaja kertoi hänestä kertovassa dokumentissa, että pääsi näpäyttämään Ibrahimovićia, kun joukkue saapui Rostovin lentokentälle.

– Kaikki tietävät, että Ibrahimović kutsuu itseään jumalaksi. Mutta kun laskeuduimme Rostoviin, sanoin hänelle: ”Nyt näet, kuka on todellinen jumala”, Mkhitarjan kertoi Match TV -dokumentissa.

– Vitsailen vain. Siellä oli vain paljon armenialaisia huutamassa minun nimeäni. Sen jälkeen hän ymmärsi, että on olemassa toinenkin jumala, minä! United-laituri jatkoi.

Mkhitarjan on ystävystynyt Ibrahimovićin kanssa ja heillä on läheiset välit. Mkhitarjanin mukaan ruotsalaistähti ymmärretään usein väärin.

– Zlatan on temperamenttinen. Useat ihimiset eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä. ihmiset eivät ymmärrä tai eivät halua ymmärtää hänen vitsejään tai sitä, mistä hän puhuu.

– Minulla on ollut hyvät välit hänen kanssaan heti ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen. Pidimme yhteyttä myös silloin, kun hän oli kuntoutumassa Manchesterin ulkopuolella, Mkhitarjan kertoi.

Lähde: Goal