Valioliigassa on palkittu tuttuun tapaan kuukauden paras päävalmentaja, pelaaja ja maali.

Parhaan päävalmentajan palkinnon vei kolmannen kerran putkeen Manchester Cityn Pep Guardiola. City pelasi marraskuussa neljä valioliigakamppailua ja voitti ne kaikki. Vuorotellen kaatuivat Arsenal, Leicester, Huddersfield ja Southampton. City on tällä hetkellä Valioliigassa peräti 15 ottelun voittoputkessa, mikä on Englannin pääsarjan ennätys.

Guardiolaa ennen vain kerran on sama päävalmentaja valittu kolmena kuukautena putkeen parhaaksi valmentajaksi. Näin tapahtui viime kaudella, kun Antonio Conte valittiin parhaaksi lokakuussa, marraskuussa ja joulukuussa.

Mohamed Salah paras pelaaja

Pelaajapuolella parhaaksi valittiin Liverpoolin Mohamed Salah, joka oli marraskuussa ilmiömäisessä iskussa. Valioliigan maalipörssiä johtava Salah teki marraskuun neljässä ottelussa peräti seitsemän maalia. Salah on historian ensimmäinen egyptiläinen, joka voittaa kuukauden pelaaja -palkinnon.

Marraskuun komeimmaksi maaliksi valittiin puolestaan Evertonia edustavan Wayne Rooneyn osuma omalta kenttäpuoliskolta West Hamia vastaan. Katso tästä Rooneyn upea osuma.