Manchester Unitedin entisen keskikenttäpelaajan Paul Incen mukaan Alexis Sánchez valitsi uudeksi seurakseen Unitedin, koska se on Manchester Cityä suurempi seura.

Ince sanoo isojen pelaajien siirtyvän edelleen vastahakoisesti Cityn riveihin, koska Unitedilla on enemmän historiaa ja punapaidat ovat ”sarjavoittajia”.

– Mitä kahteen seuraan tulee, Man United on selvästi Cityä suurempi. Pelaajat menevät yhä mieluummin sinne kuin Pepin (Guardiola) joukkueeseen – se on fakta. Pelaajat eivät mene Cityyn, koska he ajattelisivat sen olevan suurempi ja historiallisempi seura kuin United. Koska yksinkertaisesti se ei ole, Ince toteaa.

Incen mukaan jotkut pelaajat voivat saada nopean tyydytyksen liigamestaruuden voittamisesta tällä kaudella. Moni muu haluaa kuitenkin olla osa historiallista seuraa ja joukkuetta, jota José Mourinhon parhaillaan rakentaa.

– Tämä hankinta vain vahvistaa sen. Sánchezilla oli mahdollisuus mennä joukkueeseen, jonka kanssa hän olisi voinut voittaa pokaalin. Hän ei kuitenkaan mennyt, hän valitsi Unitedin kaiken sen takia, mitä he edustavat. Se kertoo paljon seuran koosta.

– Cityllä on joitakin uskomattomia pelaajia, mutta liigan voittaminen tällä kaudella ei merkitse mitään. Heidän pitää tehdä se vuosi toisensa perään ja kerätä pokaaleita kilpaillakseen Unitedin kanssa.

Lähde: Mirror